Despre Noi

Despre-noi-people.jpeg

10+

ANI DE EXPERIENTA

ROPE ACCESS CONSTRUCT SRL

Pentru a asigura cea mai buna colaborare, dispunem de personal specializat cu experienta in constructii, fie ca vorbim de muncitori calificati, personal tehnic sau personal cu pregatire superioara in domeniu.

Reunim sub acelasi acoperis toata gama de servicii in constructii si intreaga experienta dobandita, astfel incat sa asiguram toate resursele necesare unui proiect. Dispunem de echipamente, unelte, utilaje si alegem materiale de calitate pentru o lucrare ca la carte.

  • Confectionare și Montare Tamplarie PVC & Aluminiu
  • Constructii civile si industriale
  • Consultanta in constructii
  • Mentenanta
  • Design interior-exterior
  • Servicii speciale

ROPE ACCESS CONSTRUCT SRL

Compania noastra se mandreste cu un portofoliu impresionant de proiecte reusite, care ilustreaza angajamentul nostru fata de calitate si excelenta. De la constructia si renovarea locuintelor la proiecte comerciale si industriale complexe, am demonstrat in mod constant abilitatea noastra de a livra lucrari de cea mai inalta calitate. Fie ca este vorba despre proiecte mici sau mari, am abordat fiecare lucrare cu aceeasi atentie meticuloasa la detalii si cu un accent deosebit pe satisfactia clientilor nostri. Eforturile noastre nu se limiteaza doar la construirea cladirilor, ci si la construirea relatiilor de incredere cu clientii nostri, iar acest lucru se reflecta in fiecare proiect finalizat cu succes.  

renovare-fatada-Titu-Maiorescu-3.jpeg

130+

PROIECTE FINALIZATE

Alege calitatea!

Construiește-ți viitorul astăzi!

Cu o experiență solidă de peste 10 ani în industria construcțiilor, Rope Access Construct se distinge ca un lider de încredere în domeniu. Am fost martori la evoluția și transformarea peisajului construcțiilor, aducând în fiecare proiect nu doar cunoștințe extinse, ci și o pasiune profundă pentru excelență.

01

Cooperare și Comunicare Eficientă

02

Competențe Tehnice Diverse

03

Adaptabilitate