Servicii

proiectare-989x1024-1.jpg

Confectionare si Montare tamplarie PVC&Aluminiu

Firma RopeAccesConstruct ofera o gama complexa de servicii de proiectare. Proiecte complete de arhitectura, rezistenta si stabilitate, instalatii termice, electrice si sanitare, avizare si obtinerea certificatului de urbanism, acordurilor si avizelor necesare autorizatiei de construire, consultant pe parcursul executiei.

Constructii Civile si Industriale

Oferim servicii complete in constructii civile (blocuri de locuinte, ansambluri rezidentiale, vile, case de vacanta, locuinte familiale, duplexuri, spatii si centre comerciale, cladiri de birouri,scoli, sali de sport, hoteluri, etc.) si constructii industriale (hale, hale industriale si metalice, hale din beton armat monolit sau beton precomprimat sau hale mixte, sedii de firme, etc.)

constructii-civile-si-industriale-1024x768-1.jpg
consultanta-in-constructii.jpg

Consultanta in Constructii

Oferim indrumare si consultant pentru: Găsim împreună terenul potrivit pentru proiectul tău, ținând cont de nevoile tale și potențialul de dezvoltare. Realizăm studii topografice detaliate și analize geotehnice pentru a asigura o bază solidă pentru construcții.Te ghidăm prin întregul proces de obținere a certificatului de urbanism și a tuturor aprobărilor necesare din partea autorităților.Oferim expertiză în determinarea celei mai potrivite structuri de rezistență și în plasarea eficientă a clădirii pe teren.

Mentenanta

Asiguram servicii de mentenanta cladirilor cu destinatii publice, a spatiilor de tip office si privat .

Mentenanta reprezinta totalitatea activitatilor tehnice si organizatorice intreprinse cu scopul de a mentine sau de a restabili buna functionare a unei cladiri. Aceste actiuni duc la marirea fiabilitatii si a performantelor cladirii si la scaderea disfunctionalitatilor.

mentenanta.jpg
amenajafri-inerioare-1024x683-1.jpg

Amenajari Interior/Exterior

Fie că e vorba de recondiţionarea unui apartament vechi, fie ca e vorba de o vilă noua, un spatiu comercial sau birou, venim in intampinarea clientilor nostri cu solutii si idei inovative.